• positive review  Bal sylwestrowy fenomenalny🎆...jako goście czuliśmy sie bardzo zaopiekowani, elegancka sala 😊, świeże kwiaty 🌹, bardzo dobre jedzonko🍰🍗🍲🍎, piękne drinki 🍹🍸, zespół - mega, myślę że każdy znalazł nutę dla siebie 🎶 i przestrzeń do tańca 🚸...dobrą atmosferę tego miejsca czuć było w powietrzu 👫👬👭

    Joanna Pydynkowska Ślusarska Avatar Joanna Pydynkowska Ślusarska
    04/01/2020

    positive review  Zupełnie nowa odsłona sali. Przyjemnie, smacznie, klimatycznie i nowocześnie. Polecam 100%

    Jakub Dobry Avatar Jakub Dobry
    01/04/2019

    positive review  Z wielkim zachwytem polecam!!wszystko!! Dziękuję za zorganizowanie 18-stki mojej córci ☺ zaczynając od Szefowej Pani Karoliny-przemiła,cierpliwa,potrafiąca świetnie doradzić oraz cały czas uśmiechnięta pomimo zapracowania-chyle czoła i dziękuję ☺ Pani Wiesia kelnerka -cudowna osoba,cierpliwa i serdeczna do wszystkich,cały czas uśmiechnięta,cały czas chętna do pomocy-czy to początek czy koniec imprezy-dziękuję ☺ jedzenie-mimo tego że jestem bardzo wybredna ponieważ sama jestem kucharzem 😉 to nawet jeśli bym chciała to nie ma się do czego doczepić! Pyszne i dużo - bardzo dużo -ciepłe i świeże, a rosół poezja-dziękuję 😊 wystrój-elegancja na każdym kroku ,wszystko zrobione ze smakiem i gustownie-gratuluję ☺Goście zachwyceni i serdecznie pozdrawiają ☺ Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM ☺☺ DZIĘKUJĘ ❤ PS.NA pewno jeszcze wrócimy 😉

    Iwona Pauba Avatar Iwona Pauba
    23/04/2019
  • positive review  Z całego serca polecam! 🥰 Przepyszne jedzenie, ładny wystrój, super okolica a właścicielka wspaniała ❤️ idealne miejsce na odpoczynek z dziećmi lub imprezy okolicznościowe😉 Dziękujemy za cudowny weekend. Napewno wrócimy 😘😘

    Patrycja Gawliczek Avatar Patrycja Gawliczek
    20/10/2019

    positive review  Nasza ulubiona restauracja.Tu od lat organizujemy większość rodzinnych imprez i zawsze jesteśmy zadowoleni.

    KM Remonty Avatar KM Remonty
    19/02/2020

    positive review  Gorąco polecam organizację przyjęcia w restauracji Magnolia. Smaczne jedzenie, przyjemna atmosfera, profesjonalna obsługa. Dużym plusem jest przestrzeń przed restauracją i możliwość zobaczenia koni. Dzieci były wniebowziete. Jeszcze raz bardzo dziękuję 🙂

    Monika Pecel Avatar Monika Pecel
    23/04/2019
  • positive review  Smaczne jedzenie, wspaniały wystrój i bardzo miła i sympatyczna obsługa.. A dzięki państwu nasz dzień stał się jeszcze bardziej wyjątkowy 😊😊😍

    Sylwia Marciniak Avatar Sylwia Marciniak
    13/08/2019

    positive review  Pyszne jedzenie oraz mila i profesjonalna obsługa. Zadowolenie w 100% polecam ☺

    Anna Gałązka Avatar Anna Gałązka
    02/05/2019

    positive review  Pyszne jedzenie i piękne miejsce. Organizowałam córki chrzciny i wszystko było super. Nawet dostałam kluczyk do pokoju żeby nakarmić dziecko i przebrać. Polecam!

    Adrianna Kowalska Avatar Adrianna Kowalska
    28/11/2019
  • positive review  Gorąco polecam super miejsce świetne jedzonko i przemiła Pani Karolina zawsze uśmiechnięta i potrafi bardzo dobrze doradzić

    Kasia Lewandowska Avatar Kasia Lewandowska
    31/01/2019

    positive review  Super Restauracja miałam przyjemność bawić się na imprezach m.innymi bal ..,wesele ur komunia😉

    Sandra Siedlińska Avatar Sandra Siedlińska
    17/11/2019

    positive review  Pyszne jedzenie, przyjemna atmosfera oraz miła obsługa 🙂 polecam ! 🙂

    Gabriela Wińska Avatar Gabriela Wińska
    13/05/2019
  • positive review  Polecam z całego serca. Pani Karolina mistrzyni świata w organizacji, dzwoni i dopytuje o najmniejsze szczegóły żeby wszystko na 100% było tak jak być powinno. Jedzenie przepyszne, porcje niedoprzejedzenia. Obsługa na wysokim poziomie, sala jak z bajki. Nasze wesele dzięki "Magnoli" było wspaniałe, a goście zachwyceni. Polecam raz jeszcze 😊🌷

    Sylwia Śliwińska Avatar Sylwia Śliwińska
    23/09/2019

    positive review  Super atmosfera i lokalizacja polecam

    Patrycja Krystian Prelewicz Avatar Patrycja Krystian Prelewicz
    20/11/2019

    positive review  Nowy styl fajny klimat miła obsługa polecam.

    Paweł Płocharski Avatar Paweł Płocharski
    23/04/2019
  • positive review  Bal sylwestrowy zorganizowany na bardzo wysokim poziomie wszystkie szczegóły dopracowane ze szczegółami kapela fenomenalna menu rewelacja i troska o Gości ze strony właścicielki jak we francuskiej restauracji polecam wszystkim

    Małgorzata Kosobucka Avatar Małgorzata Kosobucka
    02/01/2020

    positive review  Wszystko odbyło się w najlepszym wydaniu 🙂 Polecam w 100% 🙂

    Piotrek Piekarski Avatar Piotrek Piekarski
    23/12/2019

    positive review  Serdecznie polecam miła atmosfera smaczne jedzenie bardzo miła obsługa modne wnetrze sali

    Ewa Zaborowska Avatar Ewa Zaborowska
    27/08/2019
  • positive review  Super miejsce smaczne jedzenie miła obsługa.. Dziękujemy że nasz dzień stał się dzięki państwu jeszcze bardziej wyjatkowy🤩🤩

    Emilia Orlaś Avatar Emilia Orlaś
    30/07/2019

    positive review  😀Polecamy wszystkim Dziekujemy za organizacje 25 rocznicy slubu Pani Karolina bardzo sympatyczna i pomocna a kelnerki caly czas usmiech z twarzy nie schodzil szczegolnie pani WIesia .Jedzenie bardzo smaczne swieze i cieple

    Agnieszka Szczepaniak Avatar Agnieszka Szczepaniak
    04/09/2019

Podziel się z nami swoją opinią

Kontakt

Skontaktuj się z nami

  • Malinowo 12, 13-200 Działdowo
  • biuro@magnoliamalinowo.pl
  • +48 505 297 268

SOCIAL MEDIA